DE MODELLEN ook hier om naar onze cyes webshop te gaan

Dynabee Power-Ball de gyroskopische trainer die bij normaal gebruik plm 8000 toeren per minuut bereikt en natuurlijk meer dan 15000 toeren aankan. Echter advies is deze normaal te gebruiken om eventuele overbelasting van de spieren te voorkomen. Dat betekent een paar minuten per dag max plm 10 tot 15 indien elke dag en op een gewone snelheid.. De Dynabee-Powerballs worden geleverd met een startveter wat het starten makkelijk maakt. De thermoband zorgt voor een goede grip. Inclusief een nederlandstalige handleiding voorzien met een reeks oefeningen. Een kwalitatief goed produkt tegen een scherpe prijs.

!Dynabee Power-Ball met licht kan ietsje minder hard door de "dynamo" echter ook deze kan boven de 15000 toeren per minuut bereiken. Deze heeft diverse kleuren led lichtjes die feller worden wanneer de Dynabee Power-Ball sneller rotor snel draait. De thermoband zorgt voor een goede grip. Inclusief een nederlandstalige handleiding voorzien met een reeks oefeningen. Ook een kwalitatief goed produkt tegen een scherpe prijs.

Indien u het vermoeden heeft en of een aandoening heeft aan schouder, bovenarm, onderarm, pols, hand en of vingers raadpleeg dan voor gebruik een deskundige arts.

Onze aanbiedingen Klik hier om naar onze shop te gaan ( Onze online powerballwinkel / webshop tegen scherpe prijzen rechtstreeks bij de powerball importeur in europa al meer dan 26 jaar uit Duitsland)

Nanosecond Original Powerball voor € 12,95

Nanosecond Original Powerball amber / red voor € 16,-

Verzendkosten Euro 4,95 . Betalingen dienen vooraf te worden voldaan, na ontvangst van u betaling sturen wij u per e-mail het pakketnr. waarmee uw bestelling is verstuurd. Stuur uw bestelling per E-Mail : dynabee@powerball.cc of bel Tel: 0049.2821.980343 vergeet niet uw telefoonnummer en adresgegevens te vermelden.

Dynabee Power-Ball en Nanosecond Powerball voor het bedrijfsleven als relatiegeschenk een origineel weggevertje met op de band uw firma logo/label reeds vanaf 50 stuks een wel zeer interessant cadeautje, informeer vrijblijvend: Bel:0049.2821.980343 en/of email : dynabee@powerball.cc