Nanosecond POWERBALL the original 12,95 en instap DE DYNABEE POWERBALL.!

Zie hier de rectificatie door Mill Products

Sinds 1994 de importeur voor Europa van gyroscopische trainers (dynabee, supergyro, turbopro, theragrip, therabee, theragolf, powerball, enz) waarmee de conditie en de cöordinatie van spieren en gewrichten in hand, pols, onderarm en bovenarm optimaal getraind worden.

. s'Werelds oudste en derhalve originele gyroscopische trainer is de Dynabee. De Dynabee reeds in 1994 in ook Nederland geintroduceerd een reeks van klanten en publiciteit volgde na de introductie.. Zelfs behaalde de Dynabee destijds de voorpagina van de krant. en verscheen in vele tijdschriften. Er volgde door de jaren heen circa 11 modellen met succes. Zo ook een powerball al in 1994. Van de sportsector tot aan het medische kanaal leveren wij de Dynabee modellen . Echter nu 11 jaar later lanceren wij onze jongste telg de Dynabee PowerBall ons powerball instapmodel . Na 11 jaar onze jongste telg voor de consument die graag een goede kwaliteit wenst tegen een zeer scherpe prijs. Met of zonder Led-licht . Jarenlang onderzoek en hedendaagse produktie technieken hebben dit nu mogelijk gemaakt .

Klik hier om naar onze nieuwe powerballshop te gaan

Klik hier om naar onze oude powerballwinkel te gaan

Powerball Autostart de Powerball die ook zonder startveter eenvoudig te starten is €29,95

Powerball Multilight met zowel rode als blauwe LED €32,95

Krachttraining echter ook het soepel houden van spieren en gewrichten zijn een belangrijk item. Monotome handelingen zijn o.a. de oorzaak van R:S.I. en C.T.S. Reeds jaren worden onze gyroscopische trainers met succes gebruikt binnen het medische kanaal zoals fysiotherapie , revalidatie centra, ziekenhuizen etc.

Ook leveren wij de Dynabee Power-Ball en Nanosecond powerball als relatiegeschenk voor bedrijven een origineel geschenk bedrukt met uw firmalabel. Informeer vrjblijvend : dynabee@powerball.cc of bel :0049.2821.980343 Zie 'aanbiedingen'.. en voor meer informatie ook ons powerball forum.

De Dynabee Power-Ball en Nanosecond original powerballs met en zonder licht, zijn CE gecertificeerd. Een ideaal produkt om ook cadeau te doen , zie speciaal daarvoor "Aanbiedingen". en ons powerball forum
Contact Impressum en Privacy