Powerball dynabee faq info.

Zie hier de rectificatie door Mill Products

Voor de levensduur is het beter om de dynabee powerball produkten eenmaal op toeren niet los te laten maar juist stevig vast te houden en indien je wilt stoppen deze dan rustig uit te laten draaien. Dus niet met een ratelend geluid dan hou je hem te losjes vast, niet stoppen met hand of ander voorwerpen iv.m. door de hoge snelheid (kan je je huid ietwat verbranden en/of de dynabee powerball produkten beschadigen). Deze waarschuwing zijn samen met het niet laten vallen, smeren, vocht in laten komen, oppassen niet te dicht in de buurt van iemands haar dat er tussen kunnen komen en niet stoten de belangrijjkste don'ts met onze gyro exercisers.

Dynabee powerball training

De werkelijke info over wie de Gyro / Powerball heeft uitgevonden

Er zal altijd wat geluid en speling aanwezig ziijn dit is nodig juist om het gyroscopische effect te laten ontstaan en ook om het effekt op de spieren te bewerkstelligen.

Let op of je nu wel of niet modellen met een speedmeter hebt en je zonodig records wilt breken (bij ons geen powerballtop100 ofzo) dat dit net als ander min of meer verslavingen kan leiden tot blesures (meestal overbelasting) aan de spieren. Wil je meer dan 5 tot 15 minuten per dag op een normale snelheid is dit voor eigen risico. Nml. om een normaal resultaat voor training en therapie te bewerkstelligen is dit voldoende. Meer en sneller adviseren wij alleen onder of medische of sport begeleiding.

Wij zeggen niet dat de complete NBA en /of Tiger Woods met onze produkten werkt wat trouwens voor geen enkel gyro het geval is. De Dynabee werd in de jaren 90 o.a. door NBA leden gebruikt om te trainen (dus niet het complete NBA team enz) Ja de Dynabee was het de eerste commercieële Gyro exerciser jaren 70. En is in 1994 door Play Trend naar Europa gehaald . Waarna deze produkten nog enkele technologische verbeteringen hebben ondergaan zodat bijv. hiervoor geen startveter nodig is. (Wel weer voor de Dynabee powerball! is dan ook goedkoper ervaren gebruikers kunnen deze ook zonder veter gestart krijgen maar daar het ons instapmodel is dus met startveter) Oja Nasa heeft deze Gyro's ontworpen dit heeft u niet van ons ook al was toen de Dynabee voor in ieder geval enige studenten met onderzoeken gerelateerd aan NASA een interresant studie object. Dus nogmaals de Dynabee was toen op de markt en nog geen enkele ander kopie die pas eind jaren 90 en zelfs begin 2000 op de markt kwamen. (Dus wij zeggen niet dat de NASA heeft de gyro's of de powerball uitgevonden!)

DYNABEE POWERBALL

Heeft geen uitsparingen voor speedmeter en of wriststrap. Wel is er een uitvoering met twee rode en twee blauwe leds. En is er de stevige grip zodat u ook de Gyro goed vast kunt houden ondanks de extreme krachten.

Original powerball van fabrikant nanosecond die wij ook leveren

Deze hebben ook een startveter, een uitsparing voor de speedmeter en de mogelijkheid van een wristwrap (polsbandje) Deze zijn uitgebalanceerd met behulp van een computer. Waardoor het gewicht per exemplaar iets kan verschillen maar ze mogelijk wel minder geluid maken dan de dynabee powerballs. De original powerball modellen met licht hebben bij ons allemaal 6 LEDs (dynabee powerball met led heeft 2 rode en 2 blauwe). De speedmeter is het nieuwste model met 6 functies.

Dit net als de "nsd powerball" ( nsd powerball is niet ons merk) die ook wij via onze shop verkopen echter i.v.m. "prijsafspraken" tot 100% duurder dan de Nanosecond Powerball the Original wat dezelfde bal van dezelfde fabrikant is alleen met ander logo.

HOME DYNABEE POWERBALL